Spring Institute of Asia & ASEAN Center for Educational Research

2024.02.10 Annual Meeting

Place	Time	Detail
KEYAKI KAIKAN Reception Room	11:15-11:30 (15 min)	Reception
	11:30-12:30 (1 hour)	Welcome Lunch Party
KEYAKI KAIKAN Hall	13:00-17:30 (4.5 hours)	Presentation "Accident cases (injury, illness) in educational activities and Their safety measures and system "

2024.02.11 International Research Session & SDGs Workshop

Place	Time	Detail
Faculty of Education Building2	09:00-09:15 (15 min)	Reception
	09:30-09:45 (15 min)	Opening Ceremony
	10:00-12:00 (120 min)	Oral Presentation
	12:00-13:00 (60 min)	Lunch
	13:00-15:45 (165 min)	SDGs Workshop · Poster Presentation
	16:00-16:30 (30 min)	Closing Ceremony